Volta Limburg Classic

Achteraan in de neutralisatie aangesloten maar snel naar voren gereden. Helaas naar 6 kilometer koers op het asfalt gaan liggen door een rare stuur actie van een renner voor me. Gelukkig had ik weinig en kon voordat het peloton voorbij was al weer aansluiten. Meteen op de 1e klim reed ik weg en kreeg Nils Eekhof, Daan Zebel, Ide schelling( die al iets vooruit reed) en lars van de Berg mee. De samenwerking was goed en we pakte een redelijk gaatje. Helaas viel Daan op de 2e grote ronde op het 1e klimmetje. En uiteindelijk was de samenwerking helemaal weg en kwam het peloton terug. Met het ingaan van de laatste paar plaatselijke ronde reden steeds een aantal renners weg. En onder tussen kreeg ik een lekke band. Meteen naar dat ik weer terug was gekomen demarreerde ik naar een groepje wat iets voor me reed en kreeg Bas Ottevanger mee. We reden naar de kopgroep toe. En met het ingaan van de laatste ronde reden we nog met 6 man weg. Dit hielden we vol tot aan de finish. Ik zat op een goede positie en kwam 2e de laatste bocht door en begon vrij vroeg te sprinten en kwam toen als 1e over de streep en behaalde zo me 3e seizoenszege.

fdenn

Leave A Reply