Diversen wedstrijden

NK Emmen,
De benen voelde goed er werd vanaf het begin al erg snel gereden helaas lag ik iets voor de eerste door komst al op de.grond door samenloop van omstandigheden. Ik heb nog geprobeerd terug te komen maar helaas was dit niet mogelijk ook niet omdat je niet mocht worden terug gepakt door de auto’s.
Brunssum,
De dag na het NK op een mooi rondje met wat klimmen er in reden ik en Mitch al vanaf de eerste ronde weg de samen werking was erg goed en we maakte onze voorsprong steeds groter. De laatste halve ronde bleef ik in het wiel. En ging de sprint iets voor de laatste bocht aan en pakte zo al een voor sprong in de sprint. In de sprint vergrote ik alleen maar die voor sprong en kon zo mn 4e seizoenszege pakken.
Acht van Bladel,
Het was erg warm de eerste dag en we hadden dan ook wel geluk dat we s avonds moesten fietsen maar toch bleef het wel erg warm. De eerste 50 km heb ik alleen van voren gekoerst maar geen trap te veel gedaan. Er was een kopgroep weg en ik zag dat die op een moment de voorsprong weer wat vergrote. Toen plaatste ik een aanval en kreeg Bram Welten mee. Iets daarna sloten nog wat mannen aan. Met deze groep reden we naar de kopgroep toe. We reden met de kopgroep verder weg bij de 2e groep en pakte een mooie voorsprong. Op een moment reden we met 4 man weg uit de kopgroep. Maar helaas bleef deze niet vooruit. Daarna ging Bob meteen door en ik had niet de kracht om door te gaan. En Yannick Detant wel dus die ging achter Bob aan. Deze twee reden weg .In de eindsprint reden nog een aantal mannen iets vooruit en ik won de sprint daar achter. De 2e etappe ging niet goed ik zat vrij voorin toen de waaiers werden getrokken maar helaas door een valpartij moest ik ergens rechtdoor en miste daardoor de aansluiting. De 3e etappe was voor mij niet goed maar ik deed ook geen trap te veel. En was niet mee in de kopgroep en gewoon in het peloton gefinisht. De tijdrit was voor mijn doen goed. Ik wilde ook een goede tijdrit rijden maar had niet een 12e plek verwacht en was hiermee dan ook zee r tevreden.
Harzé,
In Harzé was het echt warm gevoels-temperatuur boven de 40. En ik had hier ook wel last van onder de koers en het ging totaal niet en uiteindelijk niet gefinisht.

Leave A Reply