Dennis wint in Carpathian Couriers Race

04 mei Zege voor Dennis van der Horst in Karpaten

De vierde rit in de Carpathian Couriers Race werd een prooi voor Dennis van der Horst. Marijn van den Berg blijft in de leiderstrui.

Na drie dagen Polen reden re renners de vierde etappe van de Karpacki Wyścig Kurierów -Carpathian Couriers Race- (UCI 2.2U23) in Slowakije. De start en finish lagen in Poprad, maar de koers werd verreden in het Tatragebergte. In de 117,0 kilometer lange koers waren drie zware beklimmingen opgenomen.

De renners waren duidelijk onder de indruk van het parcours, want er werden maar weinig demarragepogingen ondernomen.Verscheidene aanvallen werden gepareerd, maar een aanval van de Pool Simon Tracz (CCC Development Team) kreeg wel enige ruimte.

Op de terug weg naar Poprad werd de eenzame vluchter weer ingelopen. Marijn pakte nog 3 tellen bonificatie mee, waarna een sprint van de kopgroep over de winnaar zou gaan beslissen. Daarin was Dennis de snelste.

Ingesloten video

Carpathian Couriers Race@CarpathianRace

Dennis van der Horst (@metecct) wygrywa w Popradzie 4.etap #kwk2019 drugi był Nicolas Dalla. Valle (@RadlandTirol), trzeci @ValterAttila @CCCDevoTeam1713:06 – 4 mei 2019Andere Tweets van Carpathian Couriers Race bekijkenInformatie over Twitter Ads en privacy

,,Ik wilde natuurlijk niet achter blijven in deze succesploeg’’, grapte Dennis na de koers. ,,Ik voelde me goed vandaag en kon bij de beklimmingen aanklampen. De jongens hebben vervolgens super werk geleverd om er een groepssprint van te maken. Marijn deed echt een super lead out en ik kon het afmaken’’, liet hij het simpel klinken.

Uitslag
1. Dennis van der Horst – 2:51:44
2. Nicolas Dalla Valle (ITA) Tirol-KTM CT + 0:00
3. Stanisław Aniołkowski (POL) CCC Development Team + 0:00

Leave A Reply