Winst in Exel

Op zondag 3 juni reed ik een criterium in Exel .Ik mocht voor aan staan en was redelijk weg er werd meteen hard doorgereden allen het werd nog niet op een lint getrokken .In de tweede ronde reden Thijs , Luuk en ik weg en hadden al snel een grote voorsprong op het peloton. Achter ons reden Tom Wijkel , Tom Wijfje en Stan Gosink en die konden ook aansluiting maken bij ons. We reden met zijn zessen verder en de voorsprong werd alleen maar groter . In de sprint had ik een punt uitgezocht waar ik de sprint wou aangaan als er niemand anders daarvoor al aanging. Maar Thijs ging 20 m daarvoor aan dus ik zette ook aan maar Thijs had een kleine voorsprong doordat ik nog om Tom Wijfje en Tom Wijkel heen moest . Maar ik liep hard in en had een fiets voor op de streep en pakte zo mijn 3e overwinning van het seizoen.

DSCN5896

Leave A Reply