Wim Hendriks Trofee Koewacht

Ik stond redelijk achter aan met de korte neutralisatie. Ik kwam snel vooraan en bleef ook goed van voren. Op de eerst kasseien strook trokken de Luxemburgers door en daar door dunde het peloton ook al snel uit. In de rest van de koers werd er wel wat aangevallen en dan ook weer dicht gereden en af en toe gedraaid. Op de laatst kasseien strook reden Bram Oosterman en Tristan Parrota weg. Ik en de Deen Anders reden er wel met zijn tweeën achter aan maar wel allebei op halve kracht om nog te kunnen sprinten. We kregen geen medewerking en ik maakte me dus ook al klaar voor een sprint. In de sprint zat ik eerst goed van voren. Maar werd later helaas naast de weg geduwd op het stoepje wat er zat. En toen moeten remmen om niet tegen een hek aan te knallen dus midden in het peloton  geëindigd op een 32e plaats. Wel wat teleurgesteld na afloop want had het gevoel dat er meer had in gezeten.

Leave A Reply