Vlaams Brabantse Pijl (B)

Vanaf het begin koerste ik mee van voren en kon net aan een paar valpartijen ontsnappen. Ik hield me de hele tijd rustig tot aan de kasseien klim en daar testte ik me zelf een keer. Daarna hield ik me weer rustig. Na een 20 tal kilometers kwamen we weer over die klim. En demarreerde ik boven aan we reden met 5 man weg maar de samenwerking was niet optimaal en we werden weer terug gepakt. Na een hele tijd dat er een aantal damerage waren. Reed er een kopgroepje weg waar ik bij zat wat wel serieus leek te worden. Helaas reed ik toen in de afdaling lek. Na de wiel wissel kon ik gelukkig weer snel aan sluiten. En was het peloton ook weer compleet. Daarna reed er een kopgroep van 4 weg. En ze kregen een redelijk gat. Ik kon het gat in mijn eentje zo goed als dichten en meteen daarna reed er 5 man weg wat later ook de kopgroep zou zijn. Zij zouden het redden. In de pelotons sprint daar achter werd ik 3e en dus 8e in de wedstrijd.

DSCN0968

Leave A Reply