Omloop door het land van Bartje

Ik stond achteraan met de neutralisatie maar kon redelijk opschuiven naar het midden. Net na de neutralisatie was ik helaas betrokken bij een valpartij het koste me aardig wat tijd om alles weer recht te zetten en verloor zo 1 minuut. Die heb ik zo snel mogelijk proberen dicht te rijden maar doordat het peloton ook gas gaf werd dat heel moeilijk toch lukte het me om de minuut te dichten. Daarna zo snel mogelijk opgeschoven en voor aan blijven zitten. Vervolgens was er een valpartij waardoor ik met een groepje weg kon rijden deze groep reed hard door maar op een bepaald moment deed meer dan de helft niks meer en kwam de tweede groep bijna weer terug. Ik gaf toen gas op de kasseien en pakte zo wel de keienprijs mee. Later waren er een aantal demarrages die op niks uitdraaide. Tot op 500 meter voor de finish, David demarreerde door een kleine twijfeling werd er niet meteen gereageerd en ik kwam iets te ver van achter te zitten maar ik kon er nog 1 a 2 pakken en werd 6e.

den bartje kei

Leave A Reply