NK veldrijden Gasselte

Ik moest op de 6e rij starten maar, ik had een super start en zat na een ronde al op de 7e positie. Het gat na de 6e plek was niet heel groot maar ik liep niet echt in. In de 3e ronde sprong ik weer op mijn fiets na de trap ,mijn tube schoof er toen af. Gelukkig kon iemand langs de kant hem er weer op leggen. Gelijk daarna in het zand viel ik waardoor ik nog een paar plaatsen verloor. In de post wisselde ik van fiets en ondertussen had mijn vader weer een ander wiel geregeld dus wisselde ik weer en kon ik weer verder op mijn goede fiets. Ik maakte nog wat plaatsen goed en kwam op een 11e positie te rijden met het ingaan van de laatste ronde. Ik sloot aan bij David Dekker maar ik kon hem niet voorbij. Op het eind liepen wij heel hard in op de nummer 9 van de wedstrijd. In de laatste zandbak maakte hij een foutje waardoor we bij hem aansloten. David kon de hele zandbak fietsen en pakte een gaatje. Ik sloot aan bij de andere rijder en kon hem in de sprint verslaan voor de 10e plek. Thijs werd 1e , Mitch 2e en Jens 3e

DSCN8318

Leave A Reply