Maren-Kessel

Bij de start stond ik redelijk vooraan en ik zat ook meteen vooraan. Er werd gelijk vanaf de start hard gereden er waren veel demarrages maar die werden allemaal weer terug gehaald. Maar ongeveer midden in de wedstrijd red er een grote groep weg en ik zat er niet bij . In het peloton werd wel doorgereden om de groep terug te halen maar er ging maar een beetje van hun voorsprong af. Tot een paar ronde voor het eind begonnen we in het peloton nog harder door te rijden en konden we het gat met de kopgroep weer dichten .Twee renners konden weg rijden door dat het peloton hun liet gaan het gat was iets te groot om het nog dicht te rijden bij de sprint .In de sprint van het peloton zat ik goed gepositioneerd ik had allen niet snelheid genoeg in de sprint  en werd 4e van het peloton en dus 6e in de eind uitslag.

DSCN6284

Leave A Reply