2 keer podium Emmen en Almelo

Emmen DK
Ik had een redelijk goede start en ging als 3e het veld in. Ik kon Thijs en Jens een half rondje bijhouden naar moest ze daarna toch al laten gaan. Ik reed op de derde plek met in mijn wiel Yanick Vrielink. Yanick pakte de derde plek over en wou mij ook niet meer op kop laten. Ik probeerde nog een paar keer voorbij hem te komen maar hij haalde me gelijk daarna weer in. In de laatste paar bochten hield ik een klein afstandje en kon zo Yanick vol door de binnenbocht inhalen en sprintte door naar de finish en werd 3e op het dk.
Almelo
Mijn start was minder want ik raakte een beetje ingesloten. Op een bultje nam ik een beetje risico maar haalde er zo wel een paar rijders in. Ik reed op me eigen tempo het gat dicht naar de tweede plek. Van dat groepje nam ik de kop over en reed bij dat groepje weg. Ik sloot niet meer aan bij Jens. Maar ik kon de 2e plaats wel volhouden en werd zo 2e in Almelo
DSC09387 1418406_471390249640739_373827010_n

Leave A Reply